leie av utstyr

Utleie av utstyr

Utleie av spesialutstyr for hydraulisk sprengning

Har du «problemfjell» i kjeller, grøft eller inntil husvegg som er for risikabelt å fjerne ved hjelp av sprengstoff?

Nå kan du leie spesialutstyr og selv fjerne fjell og store steiner som du ellers synes det vil være for kostbart å leie inn folk med spesialutstyr for å få fjernet.

Det sies at det umulige tar litt lenger tid, og koster litt mer penger. Men nå kan du legge inn egeninnsats på den siste delen; ingen kan konkurrere med din egen arbeidskraft!

Etter ca. 30 år med dette som spesialfelt begynner jeg nå å trappe ned min aktive virksomhet.

Enkelte oppdrag som passer til mine spesialmaskiner vil jeg fortsatt kunne ta på meg, men i større grad enn tidligere vil jeg basere en god del på «utleiepakker» der jeg leier ut utstyr til byggherrer og entreprenører som utfører oppdragene selv.

Min unike kompetanse på denne typen arbeid og utstyr vil selvsagt komme leietakerne til gode i form av vurdering av oppdrag samt instruksjon og veiledning i bruk av utstyret.

Det finnes etter hvert flere typer utstyrskopier av varierende kvalitet – vårt splitteutstyr er tyskproduserte DARDA, som vi gjennom ca. 30 års bruk erfarer er det utstyret som tåler dette arbeidet uten særlige problemer.

Våre utstyrspakker omfatter alt nødvendig utstyr for å bore i og splitte fjell – med unntak av trykkluftkompressor – disse kan man leie hos mange andre utleiefirmaer.

Med dette utstyret kan du bruke egen arbeidskraft og helt risikofritt fjerne fjell/store steiner etc.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende befaring og vurdering.

Vil du leie utstyr for hydraulisk sprengning?

Vi tilbyr gratis og uforpliktende befaring før du leier utstyr av oss.

Ring oss i dag på Tlf: 901 39 861 eller legg igjen navn og nummer, så kontakter vi deg.