Om Elementbygg Harald Lavik

Om Elementbygg Harald Lavik

Siden 1988 år har vi spesialisert virksomheten i retning av hydraulisk fjellsprenging, rehabilitering av kjellere og fjerning av fjell som ikke kan sprenges etc. Dette har ført til at det etter hvert har blitt svært mange spesielle oppdrag, som ikke kunne blitt utført med annen type utstyr, og vi kan idag påberope oss å være det firma i landet med lengst erfaring med denne typen utstyr og oppdrag.

1971 til 2018 er et langt liv som entreprenør, og det er tid for å bli pensjonist.

Behovet for denne typen oppdrag og kompetanse vil bli videreført av firma NIPA ROCK AS, v/Terje Espedal, tlf: 993 35 002, e-post: terje@niparock.no

Terje er spesielt utvalgt av oss fordi dette er et norsk firma der de ansatte har solid kunnskap om alt som har med flytting av fjell å gjøre. Terje er godkjent sprengningsbas og kan påta seg ethvert oppdrag, fra de største sprengingsoppdrag – til de minste. Intet for stort- intet for lite. I en periode vil vi ha et tett samarbeid, slik at vår kompetanse fra hydraulisk sprenging og rehabilitering kan overføres til Terje og hans folk.

I egen regi vil vi fortsatt drive med litt utleie av små-utstyr til dem som vil prøve selv, ved siden av videreføring av vårt agentur og salg av HAVA borhammer og utstyr.

Ta kontakt i dag for ytterligere informasjon vedrørende våre tjenester.

Er hydraulisk sprengning noe for deg?

Vi tilbyr gratis befaring før du leier utstyr av oss. Vi selger også utstyr og tar på oss interessante oppdrag.

Ring oss i dag på Tlf: 901 39 861 eller legg igjen navn og nummer, så kontakter vi deg.


Har du spørsmål knyttet til våre tjenester? Ta kontakt med oss på e-post eller telefon for en uforpliktende prat.